HBC Nové Strašecí

Oficiální stránky hokejbalového klubu
HBC NOVÉ STRAŠECÍ
www.hbcns.cz

Příští zápas

HBC Nové Strašecí vs TJ Blatná Datels

Datum a čas konání: 22.9.2024 14:00
Místo: Kocourek Aréna

1. liga - divize západ 2024/2025
1.kolo

Prachatice, 1.9.2024 15:00

HBC Prachatice

HBC Prachatice

6 : 3

(1:0,2:2,3:1)

HBC Nové Strašecí

HBC Nové Strašecí

Muži "A" - Na úvod prohra 6:3. Dlouho vyrovnaný zápas rozhodli Horalové třemi góly ve třetí třetině

K prvnímu mistrovskému utkákní v nové sezóně vyjeli hokejbalisté Nového Strašecí do Prachatic. Ve značně okleštěné sestavě drželi se soupeřem krok do konce druhé třetiny. Poté se na dohrávajících 10 strašeckých hráčích projevila únava a domácí Horalové dokázali ve třetí třetině utkání rozhodnout třemi góly. 

Úvod zápasu však patřil Bubákům, kteří se bez bázně a hany pustili od úvodních minut do útočení. Po dlouhém pasu Slavíka běžel na gólmana Fleischmana z levé strany Ondřej Duchoň. Branku domácího brankáře ale minul. Další šance si Strašečtí vypracovali v přesilovce, kdy na brankovišti doráželi střellu Bělouška neúspěšně Barták a Kmeť. Ani další střelecké pokusy svůj cíl nenašly a do hry se dostali také domácí hráči, kteří si ke konci třetiny vypracovali drtivý tlak. Ten vyústil až ve vedoucí branku, kdy se na brankovišti prosadil nadvakrát Jan Štěpánek - 1:0. 

Horalové si svoji aktivitu přenesli i do druhé třetiny a strašecké musel několikrát podržet brankář Karel Šnobl. Strašečtí ovšem nehráli zle a proti domácímu soupeři dokázali držet krok. Srážely je ale individuální chyby. Po jedné z nich šel sám na Šnobla Jan Štěpánek a povedeným blafákem nedal hostujícímu gólmanovi šanci, 2:0 pro domácí. Ihned po vhazování ale vrátil modrožluté do hry nenápadnou střelou Petr Slavík - 2:1. Ten samý hráč se poté zasloužil také o vyrovnání, když po dobré práci Vojty Rychlého doklepl mííček za prachatického brankáře - 2:2. Utkání tak začínalo od nuly a následně muselo být téměř na hodinu přerušeno. Po jednom ze soubojů v rohu hrací plochy se totiž vysklilo plexi, strašecký Ondřej Duchoň dopadl na jeden ze střepů, utkání pro něj skončilo a musel být převezen do nemocnice na šití. Tímto mu přejeme brzké uzdravení.

Dlouhá pauza prospěla více domácím hráčům, kteří dokázali udržet nastavené tempo a ještě ve druhé třetině  si vzali vedení zpět. Přesilovku zužitkoval Jan Štěpánek, který zároveň zkompletoval hattrick - 3:2. Ve třetí třetině se domácímm Horalům podařilo vstřelit již unaveným strašeckým hráčům další tři branky zásluhou 2x Šilhána a Jiřího Štěpánka, čímž definitivně rozhodli o svém vítězství. Za hosty korigoval po střele Bělouška pohotovou dorážkou kapitán Michal Kmeť.  

Novostrašečtí tak vyšli v prvním utkání bodově naprázdno a nezbývá doufat, že se většina marodů a dalších absentujíících hráčů dá do pořádku. Ideálně již na další nejbližší zápas, kdy Bubáci o posvícenskou neděli přivítají na svém hřišti Kelty z Berouna. Doražte zafandit!

HBCNS

Informace o utkání

HBC Prachatice:

Branky:

Tresty:

HBC Nové Strašecí:
K. Šnobl, J. Čadek, F. Barták, O. Duchoň, M. Drechsler, J. Běloušek, P. Slavík, A. Slabý, M. Kmeť, P. Čadek, L. Knotek, Š. Drechsler, V. Rychlý

Branky:
22. P. Slavík ,
27. P. Slavík (V. Rychlý),
34. M. Kmeť (J. Běloušek)

Tresty:
17. V. Rychlý (2. min.)
29. F. Barták (2. min.)
41. L. Knotek (2. min.)

Střely: 30:15

Počet diváků: 73

« Zpět na rozpis

Diskuze

Poslední zápas

HBC Nové Strašecí
SK Kelti 2008
4:6
Podrobnosti

Tabulka

1. SK Suchdol nad Lužnicí 2 11:6 6
2. SK Kelti 2008 2 10:6 6
3. HBC Prachatice 2 9:5 6
4. Vlčí Smečka Ústí nad.. 1 1:0 2
5. TJ KOVO Praha 2 2:4 1
6. TJ Blatná Datels 1 5:8 0
7. SK Pedagog České.. 2 3:7 0
8. HBC Nové Strašecí 2 7:12 0

Kompletní tabulka

Nejbližší narozeniny

22.09.2024 Vojtěch Rychlý (22)
24.09.2024 Adam Drescher (13)

Najdete nás na Facebooku

MĚSTO NOVÉ STRAŠECÍ NÁRODNÍ SPORTOVNÍ AGENTURA České lupkové závody, a.s NAVIJÁRNA Rynholec s.r.o. ENERGIE CZ s.r.o. H&H ELEKTROCENTRUM (Nové Strašecí) ELEKTROMONT Matějka, s.r.o. H.P.ROYAL s.r.o. ALBATROS MOVING, s.r.o. PARTNERS NOVÉ STRAŠECÍ ROI DIGITAL - INTERNETOVÝ MARKETING

Počet návštěv: 88590
Posledních 30 dnů: 1213 | Posledních 7 dnů: 269 | Poslední den: 18

© 2024 HBC Nové Strašecí | Všechna práva vyhrazena | hbcns@centrum.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne